Tetris Mania

Tetris Mania 1.02.15

Leuke Java-versie van tijdloos puzzelspel

VOOR

  • Trouw aan 't origineel
  • Verschillende leuke uitdagingen
  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Excellent
9

Tetris Mania is een remake van de puzzelklassieker voor Java telefoons. Met verscheidene uitdagingen biedt het spel uren plezier. Wil de game uitproberen voordat je deze aanschaft, download dan hier de gratis Tetris Mania demo.

Zoals altijd is het doel om vallende blokken in elkaar te puzzelen. Tetris Mania biedt 2 speeltypes, 'Mania' en 'Challenge'. De eerste is de klassieke speelwijze, waarin je punten vergaart door zo lang mogelijk rijen weg te spelen. De Challenge-modus maakt het tetrissen wat spannender, want hierin moet je onder tijdsdruk bepaalde doelen halen.

Als uitbreiding op de oorspronkelijke game heb je in Tetris Mania ook nog de keuze uit 3 manieren waarop de blokken neervallen: Cascade, Sticky en Fusion. Zo maakt Cascade het spel best eenvoudig -blokjes vallen door de 'natuurlijke' aantrekkingskracht zo lang mogelijk door- terwijl Fusion juist ingewikkeld is. Wat vaststaat is dat Tetris Mania in zowel makkelijke als moeilijke speelmodus lekker verslavend is; zoals het hoort dus.

Tetris is een tijdloos spel en gelukkig weet Electronic Arts dat ook. Met Tetris Mania levert de gameontwikkelaar een geslaagde remake die hier en daar wat toevoegt maar vooral ook trouw blijft aan het origineel.

Meeste downloads Puzzels voor Java

Meer
Tetris Mania

Download

Tetris Mania 1.02.15

Beoordelingen about Tetris Mania